Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus | Maksaa

  Palautuskäytäntö

  Palautuskäytäntö

  Kuluttajien peruuttamisoikeus

  (Kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka tekee oikeustoimen pääasiassa ei-kaupallisiin tai ei-itsenäisiin tarkoituksiin).

  Hyväksymme tilauksen peruutuksen ennen kuin tuote on lähetetty tai valmistettu. Jos tilaus peruutetaan, saat täyden hyvityksen. Emme voi peruuttaa tilausta, jos tuote on jo lähetetty.

  Palautus (jos mahdollista).

  Otamme vastaan ​​tuotteiden palautukset. Asiakkaalla on oikeus vaatia palautus 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta.

  Palautuksen edellytyksenä on, että tuotteesi on käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sen vastaanotit. Sen on myös oltava alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautuksen suorittamiseksi tarvitsemme kuitin tai ostokuitin. Pyydä asiakaspalvelustamme varmistamaan, että lähetät paketin oikeaan osoitteeseen.

  Huomautuksia

  Yksittäin tilatuista tai personoiduista tuotteista ei ole oikeutta 14 päivän palautukseen.

  Mikäli palautus on kuluttajan aiheuttama, kuluttajan on maksettava toimituskulut. Erityismaksun tulee perustua valitsemaasi pikayhtiöön.

  Mikäli virheestämme saamamme tavara on vaurioitunut tai viallinen, kuluttaja ei ole velvollinen maksamaan toimituskuluja tästä syystä.

  Kuluttaja ei maksa varastointimaksua tuotteen palauttamisesta;

  Hyvitys (jos mahdollista).

  Kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautuksesi, lähetämme sinulle vahvistuksen vastaanottamisesta sähköpostitse. Ilmoitamme sinulle myös hyvityksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Jos hyvitys hyväksytään, hyvityksesi käsitellään ja hyvitys lisätään automaattisesti luottokortillesi tai alkuperäiselle maksutavallesi tietyn päivän kuluessa.

  Viivästynyt tai puuttuva palautus (tarvittaessa).

  Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi.

  Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi. voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin hyvitys siirretään virallisesti. Ota sitten yhteyttä pankkiisi. Usein kestää jonkin aikaa ennen kuin hyvitys lähetetään. Jos olet tehnyt kaiken tämän etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota yhteyttä osoitteeseen support@finnies.fi

  Palautusehdot Kauneustuotteet ja alusvaatteet

  Voit peruuttaa sopimuksen ilman syytä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ja palauttaa tuotteet. Sinun on palautettava ostamasi tuotteet vahingoittumattomina, ehjinä, alkuperäisissä tehdaspakkauksissa ja käyttämättöminä (hygieniasyistä). Finnies -tiimimme voi pyytää todisteita, jotta voimme päättää, voimmeko hyväksyä palautuksen.

  Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa support@finnies.fi saadaksesi palautusosoitteen.

  Tilattu tänään, lähetetty tänään

  Toimitamme Postin, DHL ja FedEx in kanssa. Ja tarjoamme aina ilmaisen toimituksen.

  14 päivän palautusoikeus

  Väärä koko? - Ei hätää! Voit aina palauttaa tai vaihtaa. Tarjoamme 14 päivän palautus- tai vaihto-oikeuden, jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi.

  Tilaa nyt, maksa myöhemmin

  Klarna Pay Later antaa sinulle lisää joustavuutta, koska voit maksaa 30 päivän kuluessa. Voit helposti kokeilla tuotteitamme ja päättää, onko koko oikea.