Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus | Maksaa

  Tietoa Finnies

  Tervetuloa verkkokauppaan! Olemme iloisia, että olet päättänyt vierailla luonamme ja kutsumme sinut tutustumaan tarkemmin tarjontaamme. Verkkokauppamme on tarjonnut laadukkaita tuotteita vuodesta 2018 lähtien, ja tärkeimpänä tavoitteenamme on saada asiakkaamme tuntemaan itsensä arvostetuksi ja huolehdituksi.

  Jokainen verkkokauppamme tuote on käynyt läpi laajan valintaprosessin, jossa on valittu vain parhaat mallit. Pidämme suurta huolta siitä, että varmistamme kaikkien tuotteidemme ylivoimaisen laadun käyttämällä huipputason laadunvarmistusprotokollia ennen kuin ne edes tulevat hyllyille. Tämä tarkoittaa, että jokaisen meiltä ostamasi tuotteen kohdalla voit odottaa vuosien luotettavaa käyttöä ilman ongelmia.

  Tässä verkkokaupassa asiakastyytyväisyys on aina etusijalla, ja pyrimme toimittamaan muutakin kuin vain loistavia tuotteita; haluamme, että jokainen, joka tekee meillä ostoksia, tuntee olonsa mukavaksi tietäen, että heitä kohdellaan kuin perhettä, kun he käyvät meillä uudelleen. Tästä syystä jokainen tiimimme jäsen arvostaa kaikkea vuorovaikutusta ja keskustelua asiakkaiden kanssa, sillä se auttaa meitä ymmärtämään paremmin, miten voimme tarjota heille vielä paremman kokemuksen seuraavalla kerralla.

  Kiitämme vielä kerran vierailustasi ja toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään ostoksia kanssamme. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos voimme tehdä jotakin puolestasi - kuten vastata kysymyksiisi tai auttaa sinua ostoksilla - sillä olemme aina valmiita auttamaan kaikin tavoin! Kiitos paljon!

  Tilattu tänään, lähetetty tänään

  Toimitamme Postin, DHL ja FedEx in kanssa. Ja tarjoamme aina ilmaisen toimituksen.

  14 päivän palautusoikeus

  Väärä koko? - Ei hätää! Voit aina palauttaa tai vaihtaa. Tarjoamme 14 päivän palautus- tai vaihto-oikeuden, jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseesi.

  Tilaa nyt, maksa myöhemmin

  Klarna Pay Later antaa sinulle lisää joustavuutta, koska voit maksaa 30 päivän kuluessa. Voit helposti kokeilla tuotteitamme ja päättää, onko koko oikea.